Önceki Haber
Sonraki Haber
Yeni Teknik Direktörümüz Oğuz Çetin ile 2'si opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladık. Çetin'in yardımcıları Osman Özdemir ve Murat Göksu oldu.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan imza töreninde bir konuşma yapan Basın Sözcümüz Muammer Akyüz, Gençlerbirliği'nin bünyesine uygun bir teknik adamla anlaşma sağladığımızı belirterek, ''Gençlerbirliği'ni hedefine götürecek, bünyesine uygun, futbolcu ve karakter olarak kendisini kabul ettirmiş Oğuz hocayla anlaştık. Oğuz Çetin, imparator lakabını almış Türkiye'deki tek adamdır. Oğuz hocamızla Gençlerbirliği, kendisinden beklenilen performansına önümüzdeki günlerde ulaşacak ve yükselişe geçecektir'' diye konuştu.
Yeni teknik direktörümüz Oğuz Çetin ise Gençlerbirliği gibi köklü bir kulübe gelmekten büyük gurur duyduğunu belirterek, şöyle konuştu:
''Gençlerbirliği her zaman büyük hedefler ortaya koymuş ve bu hedeflere koşmuştur. Biz de ekip arkadaşlarımla Gençlerbirliği'ni en kısa sürede içinde bulunduğu kötü durumdan kurtararak, özlenen Gençlerbirliği'ni yeniden ortaya çıkaracağız. Öncelikli hedefimiz eski Gençlerbirliği ruhunu geri getirmek.''
Kaynak : www.genclerbirligi.org.tr
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 26 Ocak |