Önceki Haber
Sonraki Haber
Gençlerbirliği ASAŞ, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Dört gün önce tesislerde yeni sezona "merhaba" diyen kırmızı-siyahlı ekipte futbolcuların istekli ve arzulu çalışması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Teknik Direktör Metin Diyadin, bu yıl da güçlü bir ekip kurduklarını vurgulayarak, "Transferi kendi bünyemizde olup, başka kulüplerde oynayan futbolcular ile yaptık. 21 yaş üzerine çıkmak istemiyoruz. Takım olarak böyle bir politikamız var. Yaş ortalamasını kesinlikle yükseltmeyeceğiz" dedi.
"Böyle şeyler olur"
Kaleci Ferhat'ın takımın kaptanı olduğunu da vurgulayan Diyadin, "Ferhat bizim bünyemizde yetişen bir oyuncudur. Transfer döneminde böyle durumlar olur. Ferhat kendi çocuğumuzdur, ilerleyen günlerde takımla çalışmalara başlayacaktır." dedi.
Bu arada kırmızı-siahlı ekip 10 Temmuz'a kadar Ankara'da çalışacak ve ikinci etap çalışmaları için Bolu'ya gidecek.
Kaynak : Sabah Ankara Gazetesi
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 29 Ocak |