Önceki Haber
Sonraki Haber
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, kulübünün, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile "gönül bağı" dışında başka bir ilişkisi olmadığını söyledi.
Profesyonel Futbolcular Derneğinin Crowne Plaza Oteli'nde düzenlediği 'Futbolumuzun Süper Gecesi'ne katılan Cavcav, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un kendisiyle ilişkilendirilmesi konusundaki sorular üzerine şunları söyledi:
"Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un ayrı başkanı, ayrı tüzüğü var. Ankara'da ASAŞ Spor diye bir kulüp vardı. Onun devamıdır. Gençlerbirliğinde oynamış 7-8 oyuncu Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a transfer olduğu için ben onların hami başkanıyım. Kayseri'de aynı isimde iki takım var. Ankara'da da Ankaragücü ve Ankaraspor adında takımlar bulunuyor."
Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a talepte bulunan şehirlerin olduğunu kaydeden İlhan Cavcav, "Çorum, Erzurum ve İzmir'deki bazı yöneticiler bu kulübü kendi illerine götürmek istiyorlar. Bu konu Futbol Federasyonu'nun iznine bağlı. Federasyon izin verirse, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'a iyi bir ücret verildiğinde satılabilir. Ama şu anda hiçbir yere satılmış değil" dedi.
"34 yaşındaki bir oyuncuya 4 milyon YTL vermem"
Başkan Cavcav, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos konusunda ise "Roberto Carlos Dünya Kupası'nda oynamış değerli bir oyuncu. Ama ben 34 yaşındaki bir oyuncuya 4 milyon YTL gibi bir para vermem" diye konuştu.
Her şeyden önce dengeleri düşünmek gerektiğini kaydeden İlhan Cavcav, "Bir futbolcuya 4 milyon YTL verirseniz o takımda ahengi sağlamak zor olur. Ama Fenerbahçeli yöneticiler bunu hesap etmişlerdir" görüşünü belirtti.
Kaynak : www.milliyet.com.tr
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 28 Ocak |