Önceki Haber
Sonraki Haber
Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunan Gençlerbirliği'nin genç yıldızı Gökhan Gönül'ü renklerine bağladı. Başkanveli Nihat Özdemir, Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav ile yaptığı görüşme sonrası transferi bitirdi.
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Gençlerbirliği OFTAŞspor'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Gökhan Gönül'ü transfer etti.
Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in bu transferi gerçekleştirmek için Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile yaptığı görüşmede olumlu sonuçlandı.
Genç oyuncunun da teklifi kabul ederek, Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Gençlerbirliği'nin akşam yapılan antrenmanına katılmayan Gökhan Gönül, gelecek sezon Sarı-Lacivertli formayı giyecek.
Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer gündeminde bulunan 22 yaşındaki Gökhan Gönül, defans ve orta sahanın sağında görev yapabiliyor.
Kaynak : www.ajansspor.com
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 01 Åžubat |