Önceki Haber
Sonraki Haber
Gençlerbirliği'nin dış transferde renklerine bağladığı Bank Asya 1. Lig takımlarından Sakaryasporlu Mustafa Pektemek, ilk röportajı Sabah Ankara'ya verdi. Genç oyuncu Başkent ekibinde hedeflerini gerçekleştireceğini söyledi. Gençlerbirliği'ne transferinde yardımcı olan herkese teşekkür ettiğini de vurgulayan Pektemek, "Her futbolcu gibi benim de hedeflerim ve ulaşmak istediğim yerler var. İşte bunları gerçekleştireceğim en iyi ortamın Gençlerbirliği olduğuna inandığım için buraya geldim." diye konuştu.
Takımda herkesin şansı eşit
Başkent ekibinde her futbolcunun şansının eşit olduğunu belirten genç oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "Benim oynadığım mevkide isim yapmış oyuncular var. Ama herkesin şansının eşit olduğunu düşünüyorum. Ben çok çalışıp, hocamın gözüne gireceğim. Gençlerbirliği'nde kendimi geliştireceğim ve ne kadar iyi futbolcu olduğumu ispatlayıp, milli takımın değişmez elemanlarından biri olacağım. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim."
Yetenekli biri
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Mustafa'yı uzun süre takip ettiklerini ve performansını beğendikleri için renklerine bağladıklarını söyledi. Mustafa Pektemek'in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu da vurgulayan Cavcav, "Genç ve yetenekli bir oyuncu aldık. İleride milli takımın değişmez elemanlarından biri olacağına inanıyorum. Zaten bizim projelerimiz, hep böyle futbolcular üzerine kuruludur. Bunu herkes biliyor. Artık top Mustafa'da.. Kendisi çalışıp formayı kapacak" dedi.
Dört gol attı
Geçen sezon Bank Asya 1. Ligi'nde Sakaryaspor forması altında 4 gol atan genç oyuncu, futbola Sakarya'da başladıç Bir dönem Sarıyer'e kiralık giden Pektemek, daha sonra yeniden yeşil-siyahlı formasını giydi. U19 milli takımında da oynayan Mustafa, Gençlerbirliği ile 5 yıllık bir sözleşme imzaladı.
Kaynak : Sabah Ankara
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 29 Ocak |