Önceki Haber
Sonraki Haber
Kulübümüz Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, ligin ilk yarısıyla ilgili olarak, “Puan cetvelinde bulunduÄŸumuz yer, sezon başı koyduÄŸumuz hedeflerimizden çok uzakta kaldı. Bu durum elbette biz yöneticileri fazlası ile rahatsız ediyor. BulunduÄŸumuz yeri içimize sindiremiyoruz” dedi.
Akyüz, yaptığı yazılı açıklamada ÅŸu görüşlere yer verdi: “İlk yarı için bu puanda kalmamızda elbette ki biz yöneticilerin sorumluluÄŸu vardır. Ancak geriye dönüp oynadığımız maçlara baktığımızda, çok iyi oynayıp da farklı kazanabileceÄŸimiz; ancak kaybettiÄŸimiz en az 4 – 5 maç var. Bunun nedeni biraz ÅŸanssızlık, biraz beceriksizlik olsa da çoÄŸunda bariz hakem hataları vardı. İyi oynayıp ta kaybettiÄŸimiz maçlar lehimize sonuçlansa idi ilk yarıyı 25 puanın üzerinde bitirmiÅŸ olurduk. O zamanda eleÅŸtiriler farklı olurdu.
Tabi ki bunu bir mazeret olarak söylemek istemiyorum. Olanlardan dersler çıkartıp ve devre arasını da iyi değerlendirip, takıma yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda özlenen Gençlerbirliğini izleteceğimize inanıyoruz.
Takımımızın puan cetvelindeki yerini fırsat bilen bazı çevrelerin derhal harekete geçerek, kulübü yıpratma çabalarının da mazur görünecek hiçbir yanının olmadığını söylemek istiyorum. Kendilerine çeşitli sıfatlar vererek yaptıkları eleştirilerin kulübümüze fayda değil aksine zarar vermektedir. Eleştirileri yapanların kendi konumlarını ve bu kulübe bugüne kadar ne verdiklerini sorgulamalarını istiyorum.
Herkes şunu iyi bilmelidir ki; Gençlerbirliği sıradan bir kulüp değildir. Cumhuriyetle yaşıt kulübümüz, kendi imkan ve dinamikleri ile yine Türk futbolunun parlayan yıldızı olmaya devam edecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın."
Kaynak : www.genclerbirligi.org.tr
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 27 Ocak |