Önceki Haber
Sonraki Haber
Gençlerbirliği Kulübü, İskoçya'nın St. Mirren takımından Billy Mehmet ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine, Mehmet'in yanı sıra kulüp başkanı İlhan Cavcav, yönetim kurulu üyeleri Emin Eryılmaz ve Kemal Yurttakalan katıldı.
İmza töreninde konuşan başkan Cavcav, bu sene transferde büyük rakamlar harcadıklarını anlatarak, ''Gelecek sezon ligde ses getirmek istiyoruz'' dedi.
Gençlerbirliği'nin yeni transferleriyle ligde daha iyi bir durumda olacağına inandığını belirten Cavcav, ''Kadromuza İskoçya'dan Billy Mehmet'i transfer ettik. Gençlerbirliği kurduğu kadroyla ligde daha iyi durumda olacaktır.
Transferleri ona göre yapıyoruz. Çok para harcamak, iyi transfer yapmak demek değildir. Hocaların bilgisiyle bu oyuncuları aldık. Ligde ses getirmek istiyoruz'' diye konuştu.
''HER TAKIMIN İDEALİNDE ŞAMPİYONLUK YATAR''
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, şampiyonluğun bir plan ve program dahilinde olabileceğini vurgulayarak, ''Şampiyonluk sözle olmaz'' dedi.
Yeni transferlerin ne kadar faydalı olacağını bilmediğini ifade eden Cavcav, şöyle konuştu:
''Her takımın idealinde şampiyonluk yatar. Transferlerin ne kadar faydalı olacağını bilmediğimiz için böyle bir iddia içinde değiliz. Bir plan, program olmalı. Şampiyonluk 2-3 yıllık bir plan gerektiriyor.''
Kaynak : www.klasspor.com
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 27 Ocak |