Önceki Haber
Sonraki Haber
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te yoğun tempoda sürdüren Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ziya Doğan, "Benim takımlarımın performansı ilk 4 haftada tavana vurur. Ancak burada futbolcu kapasitesi çok iyi. Hedefi daha önce yakalayacağız" dedi..
İlk yarıda ligde umduğunu bulamayan ve ikinci yarıya yeni teknik direktörü Ziya Doğan ile hazırlanan Gençlerbirliği'nde, çalışmalar yoğun tempoda sürüyor.
Futbolcuların performansından oldukça memnun olduğunu belirten Doğan, ''Benim takımlarımın performansı ilk 4 haftada tavana vurur. Ancak burada futbolcu kapasitesi çok iyi. Hedefi daha önce yakalayacağız. Çünkü oyuncular benim istediğim futbol anlayışına yabancı değil. Bu da beni fazlasıyla umutlandırıyor'' dedi.
Bu arada Gençlerbirliği, kamp dönemindeki ilk hazırlık maçını, yarın Sirena Golf Otel'in sahasında, Belçika Birinci Ligi ekiplerinden GBA ile saat 15.00'de yapacak.
Kaynak : www.ajansspor.com
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 27 Ocak | |
| 2011: Fenerbahçe (D) 1-2 | |
| 2007: Sivasspor 0-1 | |
| 2002: İstanbulspor (D) 0-0 | |
| 1991: Zeytinburnuspor (D) 0-1 | |
| 1974: Kütahyaspor (D) 2-1 | |
| * Skorlarda Gençlerbirliği evsahibi olarak gösterilmiştir. | |
| Arama Yap | |