Önceki Haber
Sonraki Haber
Adnan Ölmez (Samsunspor Başkanı)
Samsunspor Kulübü Başkanı Adnan Ölmez, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, Fenerbahçe'yi terör örgütü PKK benzetmesi dışındaki açıklamalarına katıldığını söyledi.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın, Fenerbahçeyi bölücü örgüt PKK'ya benzetmesi ve kendini ayrı bir kulüp olarak gördüğü yönündeki açıklamalarını değerlendiren Ölmez, "Açıklamaları hem doğru buluyorum hem de yanlış" dedi. Fenerbahçe'nin, kendisini Turkcell Süper Ligi'ndeki takımlardan ayrı görme gibi bir alışkanlığı olduğunu öne süren Ölmez, "Bu tutumu şiddetle kınıyorum. Gerçekten doğru değil. Süper Lig'de 18 takım var, hepsi aynı. Aynı şartlar altında mücadele ediyorlar. Sizin paranız, büyük stadınız, seyirciniz olabilir. Ama sistemin dışında olması gereksinimi oluşturmaz. Fenerbahçe'nin, Kulüpler Birliği'ne karşı çıkması gibi tutumlarını eleştiriyorum" dedi.
"PKK benzetmesini doğru bulmuyorum" diyen Ölmez, "Fenerbahçe'nin birçok tutumunu herkes kınıyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Kendini mücadele ettiğin takımların dışında görüyorsun. O zaman gidip başka ligde oynamalı, kendine yeni bir lig kurmalı, onlarla oynamalı. Bizimle mücadele ediyorsa, bizden biridir" diye konuştu.
Hikmet Tanrıverdi (Malatyaspor Başkanı)
Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı ve Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe Kulübü'yle ilgili açıklamalarına ilişkin, "Ortam fazla gerilmemeli. Sorun varsa Kulüpler Birliği'ne getirip çözülmeli" dedi.
Tanrıverdi, Cavcav'ın açıklamalarıyla ilgili olarak herkesin daha dikkatli olması gerektiğini savunarak, "Türkiye'de futbolun gündemini dolduracak o kadar madde var ki, bu maddeler arasında, gündem meydana getirilerek söylenen şeylerin çok doğru olmadığını düşünüyorum. Herkesin biraz daha dikkatli olması lazım. Sayın Cavcav'ın sözlerinin de iyi niyet çerçevesinde söylendiğini düşünüyorum. Boyutlarına bakıldığında, derin kamplar meydana getirecek şekilde söylenmiş sözler. Fenerbahçe cephesinin ve Sayın Cavcav'ın biraz daha dikkatli olması gerekiyor" dedi.
Tanrıverdi, bu tür konuların kamuoyu önünde konuşulmasıyla çok fazla sonuca ulaşılabileceğini düşünmediğini ifade ederek, "Netice itibariyle, kulüpler arasında problem varsa, ya Kulüpler Birliği'nde ya da Futbol Fedarasyonu'nun genel kurulunda oturulup konuşulur. Bu şekilde kişilerin şahsi çıkış yapmasını, hem Fenerbahçe açısından hem Sayın Cavcav açısından çok fazla doğru bulduğumu söyleyemem" diye konuştu.
Kaynak : www.aa.com.tr
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 26 Ocak | |
| 2018: Konyaspor 2-1 | |
| 2015: BeÅŸiktaÅŸ 0-2 | |
| 2013: Akhisar Belediyespor 1-0 | |
| 1986: Denizlispor (D) 0-2 | |
| 1985: Sarıyer (D) 1-1 | |
| * Skorlarda Gençlerbirliği evsahibi olarak gösterilmiştir. | |
| Arama Yap | |