Önceki Haber
Sonraki Haber
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, beş günlük periyotta takımının performansından memnun olduğunu söyledi.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, yeni sezon öncesi futbolcularına övgüler yağdırdı. Bakkal, "Futbolcularımı beklediğimden daha iyi buldum. Yaz sezonunda izinli oldukları günlerde en iyi şekilde çalışıp gelmişler. Sorumluluklarını yerine getirmişler" dedi.
Draman'ye özel izin
Teknik Direktör Mesut Bakkal, Draman'nin takıma biraz geçikmeli katılacağını vurgulayarak, "Kendisine bir hafta, on gün arası izin verdik. Hollanda kampına katılıp, takım ile çalışmalara başlayacak" dedi.
Erkan Özbey: "Takımdaki rekabet beraberinde başarı getirecek"
Öte yandan Gençlerbirliği Kaptanı Erkan Özbey, "Yoğun tempoda çalışıyoruz. Öncelikli olarak güce yönelik testler uyguluyoruz. Görüntü itibariyle çok iyi durumdayız. Amacımız sezona iyi hazırlanmak. Bu sene hedeflerimizi daha yukarıya taşıdık. Kesinlikle UEFA Kupası'na katılmayı planlıyoruz. Bu sene daha alternatifli bir kadromuz var. Bu da takımdaki rekabeti arttıracak ve başarıyı getirecektir" diye konuştu.
Kaynak : Sabah Ankara Gazetesi
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 30 Ocak | |
| 2018: BeÅŸiktaÅŸ (D) 1-3 | |
| 2011: Gaziantepspor (D) 1-1 | |
| 2007: Fenerbahçe (D) 1-2 | |
| 1988: Denizlispor 2-1 | |
| 1972: Sakaryaspor 1-0 | |
| 1960: Ankara Demirspor 3-0 | |
| * Skorlarda Gençlerbirliği evsahibi olarak gösterilmiştir. | |
| Arama Yap | |