Önceki Haber
Sonraki Haber
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ara transferlerle ilgili olarak, "Biz her futbolcusunu satan bir takımız. Ancak hiçbir teklif yokken de satmaya karar veremeyiz" dedi.
Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un Ayman ve Risp'i istediği yönünde kendilerine gelmiş resmi bir teklif olmadığını belirterek, "Biz her futbolcusunu satan bir takımız. Bir futbolcuyu satar yerine yenisini alırız. Zaten her takım oyuncusunu verirken, yerine daha iyisini koyması gerekir. Kaldı ki bize bu konuda gelmiş resmi bir teklif de yok. Sadece Ayman'ı almak istediklerini duydum. Zaten transfer sezonu daha başlamadı. Bu konuda Trabzonspor'dan bir teklif alırsak, hocamızla da görüşerek bu transfere karar veririz" dedi.
Sedat'ın transferi Ayman'a bağlı
İlhan Cavcav, Ankaragücü'nden, Sedat Yeşilkaya'nın transfer edilmesine ilişkin resmi olmasa da bir teklif olduğunu ifade ederek, "Ancak, bu transfer Ayman'ın, Trabzonspor'a gönderilmesine bağlı. Eğer Ayman'ı Trabzonspor'a verirsek, Sedat'a takımda ihtiyacımız olacak. Ayman'ın boşluğunu Sedat dolduracak. Ayman'ı Trabzonspor'a vermezsek, Sedat'ı Ankargücü'ne verebiliriz" diye konuştu.
Kaynak : www.superspor.com
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 13 Åžubat | |
| 2016: Bursaspor 2-0 | |
| 2005: B. B. Ankaraspor (D) 1-2 | |
| 1994: Altay (D) 0-1 | |
| 1985: Denizlispor 2-1 | |
| 1971: Sakaryaspor 0-0 | |
| 1965: Ankaragücü 2-1 | |
| 1960: Karagümrük 3-0 | |
| * Skorlarda Gençlerbirliği evsahibi olarak gösterilmiştir. | |
| Arama Yap | |