Önceki Haber
Sonraki Haber
Engin Baytar’ı Trabzonspor’a, Troisi’yi Kayserispor’a veren GençlerbirliÄŸi’nin elinde orta saha için kalan tek futbolcu olan Sandro’dan da kötü haber geldi.
Yaklaşık 5 aydır sahalardan uzak olan Brezilyalı futbolcunun, ön çapraz baÄŸlarındaki yırtık nedeniyle 3 ay daha forma giyemeyeceÄŸi öğrenildi. Brezilya’da ameliyat olan 26 yaşındaki futbolcunun ülkesinden izinden döndüğü ve tedavisine tesislerde devam ettiÄŸi belirtildi.
SIKINTI BÜYÜK
Geçen sezon ligin 19. haftasında oynanan Hacettepe-EskiÅŸehirspor maçının ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan ve sezonu kapatan Sandro’nun tekrar eski formunu bulabilmesi 2009-2010 sezonunun ilk yarısının ortalarını bulacak. Bu nedenle bu bölge için arayışlarını sürdüren kırmızı-siyahlı yöneticiler geçen hafta Sinan Ayrancı ile birlikte getirdiÄŸi ve tesisleri gezdirdiÄŸi İsveçli orta saha futbolcusu Labinot Harbuzi’yi imza attırmayı planlıyor. 6 ay sonra Malmö ile sözleÅŸmesi bitecek olan 23 yaşındaki futbolcu ile görüşmelerini sürdüren GençlerbirliÄŸi yöneticileri bu futbolcuya önümüzdeki günlerde imza attırmayı planlıyor.
4 GOL ATTI
Brezilyalı futbolcu Sandro geçen sezon Hacettepe forması ile 18 maçta görev yapmış ve 1421 dakika sahada yer almıştı. GençlerbirliÄŸi yönetiminin geçen sezon ligde 4 golü bulunan 26 yaşındaki futbolcudan Engin ve Troisi’nin yokluÄŸunda bu sezon çok ÅŸeyler bekliyordu.
Kaynak : Sabah Ankara Gazetesi
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 14 Mart | |
| 2021: Fenerbahçe (D) 2-1 | |
| 2020: Denizlispor (D) 0-1 | |
| 2009: BeÅŸiktaÅŸ (D) 0-3 | |
| 2003: Gaziantepspor 2-1 | |
| 1999: Galatasaray 1-2 | |
| 1993: Konyaspor (D) 1-1 | |
| 1984: Adana Demirspor 2-1 | |
| 1971: Beykoz 0-1 | |
| 1964: İstanbulspor (D) 2-2 | |
| 1959: Göztepe 2-2 | |
| * Skorlarda Gençlerbirliği evsahibi olarak gösterilmiştir. | |
| Arama Yap | |