Önceki Haber
Sonraki Haber
Türkiye Futbol Federasyonu'nun birinciye 4 milyon lira verdiği yarışmasında Gençlerbirliği halen birinci sırada
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında uygulanmaya başlanılan ''Digiturk CentilmenLig''de 33. hafta geride kalırken, 9 haftadır zirvede yer alan Gençlerbirliği liderliğini sürdürdü.
Gençlerbirliği'nin 2 puanla ilk sırada bulunduğu Digiturk CentilmenLig'de, Galatasaray 45 puanla ikinci sıraya yükselirken, Orduspor ise 50 puanla üçüncü sırada yer aldı. Son sıradaki takım ise 353 puanla Beşiktaş oldu.
Fair-play'i teşvik etmek üzere başlatılan uygulamada, takımların aldıkları cezalar değerlendiriliyor. En az ceza puanına sahip olan kulüp 2011-2012 sezonu Digiturk CentilmenLig şampiyonu olacak. Digiturk CentilmenLig şampiyonu, buna ilişkin bayrağı bir sezon boyunca stadyumunda takma hakkını elde edecek.
Sezon sonunu şampiyon tamamlayan takım, 4 milyon, ikinci 2 milyon, üçüncü 1 milyon liralık para ödülünü kazanacak.
Kaynak : www.sporx.com
Önceki Haber
Sonraki Haber
| 25 Ocak | |
| 2025: Boluspor (D) 2-0 | |
| 2019: Altınordu 0-2 | |
| 2017: Menemen Belediyespor (D) 2-3 | |
| 2014: Ç. Rizespor 3-1 | |
| 2012: Bursaspor 2-2 | |
| 2004: Elazığspor (D) 1-1 | |
| 1997: İstanbulspor (D) 3-0 | |
| 1987: EskiÅŸehirspor (D) 0-0 | |
| * Skorlarda Gençlerbirliği evsahibi olarak gösterilmiştir. | |
| Arama Yap | |